Direktlänk till inlägg 15 mars 2017

Lillördag

Av Pamela Falkenborg Enderberg - 15 mars 2017 20:01

Godkväll på er!

Vilken j-vla kväll (rent ut sagt)
jag hade igår när vi gick och la oss!

Halsbränna som hette DUGA, SÅ svullna ben,sjukt sugen på brieost & kex, riktigt färska gelehjärtan(?!) passionsfruktsläsk och en bebis som i princip sparkade sönder mig invändigt och vägrade sova, - ja ni förstår nog att det var allt annat än glammig tisdagkväll jag och R "genomled" ;)

Han fick tillslut gå upp och hämta knäckebröd och en Ramlösa till mig (det skall tydligen hjälpa mot halsbränna har jag fått hört).

Lagom stackaren lagt sig igen så fick jag för mig att jag absolut inte kunde sova utan min värnedyna så det var bara för honom att kliva upp igen(!!) och leta igenom garderoben och plocka fram den (nu undrar ni väl säkert varför den där "lata" tjejen inte kunde leta efter dynan själv men när jag väl lägger mig i sängen på rygg så kan jag knappt ta mig ur sängen igen så det går snabbare om han letar) =)

När jag la den på magen så lugnade bebis ner sig nästan direkt och jag kunde äntligen komma till ro och somna.
W sov hela natten i sitt rum så jag vaknade utvilad kl 06 (dock med huvudvärk men botade det fort med massa vatten när vi klivit upp). Strax därefter så vaknade W så jag hämtade jag honom och så kikade vi lite på tv och myste i sängen innan vi gick upp och åt frukost.

Sen väntade öppna förskolan och han var SÅ busig där idag så som jag aldrig sett honom innan så det var riktigt kul att se!
Kastade sig i myspölen med huvudet före, sprang runt så jag knappt hann med och gick tom med en fröken och kikade inne i kuddrummet själv =)

Vi hann sen knappt därifrån fören han somnade i bilen och när vi kom hem så fick han sova vidare på baksidan medan jag åt mellis och planterade om lite blommor.

När han vaknade så gick vi ner till Amina och Liam för vi var bjudna dit på lekdejt/fika =)

W kände sig "hemma" och la sig i soffan och såg på tv efter att vi fikat.

Så kul ses och ser fram emot att barnen kommer att få busa mycket med varann i sommar =)

Till middag blev det spaghetti & köttfärssås och R kom hem med en syskonvagn.

Vi har varit så kluvna om vi ska köpa en eller inte för jag tycker att nu när han faktiskt kan gå så behöver han inte åka vagn jämt, dessutom har vi bara 600 meter till affären/ lekparken och ärenden på stan kan jag sköta efter att R kommit hem eller på helgen när vi kan åka båda två.
Så jag ser faktiskt inte mening alls med att ha en syskonvagn när vi bor som vi gör och ändå måste ta bilen om vi ska iväg och dessutom så tycker jag att bärsele/sjal verkar betydligt smidigare.

MEN, nu fick vi köpa en superfräsch begagnad vagn jättebilligt så då slog vi faktiskt till och skulle vi nu känna att den inte kommer till användning så säljer vi den bara.

Vad har ni för erfarenheter av syskonvagn,bärsele mm?
Kom gärna med synpunkter! =)

Nu sover familjens minsta medlem efter ett litet bad och vi har satt oss framför tv:n för att kika på "Sveriges mästerkock".

Önskar er en fin kväll och jag avslutar med en bild från förra året =)


Kram P

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Jag har flyttat min blogg till nouw och nya adressen är: nouw.com/minvardagibilder     Jag hoppas att ni hänger med dit istället =)     Kram P   ...


Hej på er! Jag har ju nämnt tidigare att W vaknat kl 05 senaste dagarna, och såfort jag nämner hans sömnvanor så ändras dem känns det som ;) Imorse sov han nämligen till halv 7 och det resulterade i en utvilad mamma. När klockan var halv 10 ...

Godnatt ;) Känns lite så efter att återigen ha vaknat utav bus och skratt kl 05.15 av mini som är HUR pigg & glad som helst den tiden på morgonen! Han (och vi ) är fortfarande lite förkylda men det spelar tydligen ingen roll ;) Han fick se lit...

  Hej på er! Det blev en tidig morgon här, redan runt kl 05 vaknade W så efter en stund vaken så fick han se två avsnitt utav Pippi Långstrump i sängen och sen gick vi upp och åt frukost. Det börjar bli så ljust nu på morgonen så det är svårt att "lu...

Godkväll! Jag vaknade upp i nättras kl 04 med världens halsont så det är frågan om vi inte åker på förkylning hela familjen. W har fått rethosta och är väldigt tät och R är inte så jättepigg heller. Jag har kokat ingefärshots ikväll så nu sk...

bloggportalen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

11 besvarade frågor

Skapa flashcards